Maretakbloesem in de Praktijk

Zaterdag 5 juni 2021

OCHTENDPROGRAMMA

Marjon Brinkgreve verzorgt een presentatie over haar therapeutische werk met de essences

Marjon heeft jarenlang therapeutische praktijkervaring met de genezende werking van plantaardig gekleurde zijde op de etherische stromen. Sinds november 2020 werkt zij in diepgaande dialoog met de Planetenzegels, de stromingen van het etherlichaam en de bloesemessences van de maretak. Haar waarnemingen en ontdekkingen over de heilzame geestelijke kwaliteiten van de essences verhelderen hun genezende betekenis voor de mens van nu. De door Rudolf Steiner ontwikkelde 7 Planetenzegels nemen een belangrijke plaats in bij het diagnosticeren. Marjon licht haar werkwijze toe en zal haar bijzondere bevindingen en ontdekkingen met de essences met ons delen.

MIDDAGPROGRAMMA

Met Yvonne Jonkers richten we onze aandacht op enkele concrete vormen waar de 12 essences van de ‘Cirkel van het Leven’ in kunnen worden opgesteld.

De zogeheten CoL set is overzichtelijk en vormt de basis voor alle sets die zijn ontwikkeld. De mogelijkheden van de ‘Cirkel van het Leven’ zijn divers en levendig en kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gehanteerd. Wanneer de essences organisch staan opgesteld werken zij uit zichzelf, met elkaar en met en in hun omgeving. Door ze op te stellen in een eenheidsvorm resoneren zij als één geheel. Zij stemmen zich af op het wezenlijke en ware dat hen omgeeft en helen wat is verstoord. Verrassende parelmomenten kunnen dan ontstaan : van verbazing en synchroniciteit tot levensvreugde, innerlijk inzicht, verbondenheid en helende verwerking en vooruitgang.

Er is ruimte voor vragen, uitwisseling en het ervaren van de essences. Het prangende thema over vaccinatie-schade voor gevaccineerde én niet gevaccineerde mensen, zal zeker aan de orde komen. Wat kunnen de bloesemessences van de maretak in dezen betekenen?
De ochtend en middag worden als één geheel aangeboden! Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om essences aan te schaffen, los of als set. Er zijn verschillende producten waarin essences zijn verwerkt, plus de brochure, handleiding en kaarten. Meer details hierover zijn binnenkort te vinden op www.ecoatelier.nl , zie ‘producten’.

Marjon Brinkgreve

Juni 2021

Aanvullende informatie

Aanmelden

Vóór donderdag 27 mei 2021. Aanmelden kan via het onderstaande mailadres: alet.remerie@gmail.com

Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt ook een mail sturen naar het bovenstaande mailadres.

Tijden

09.15 uur, inloop
10.00 uur, ochtendprogramma
12.30 uur, lunchpauze
13.30 uur, middagprogramma
16.00 uur, afsluiting

Kosten

Kosten deelname €30 pp / contant ter plekke (graag gepast)

Adres

Drouwenerveen / svp achter het woonhuis parkeren / er is ruimte voor 6 auto’s

Meenemen

  • Eigen lunch