Bescherming door Maretakbloesem

Bescherming door Maretakbloesem

Binnen de GI-JON Geneeswijze wordt gewerkt met de bijzondere essences van de bloeiende maretak. Deze zijn door Raphaël Kleimann uit Noorwegen sinds het jaar 2000 vervaardigd. Marjon Brinkgreve ontdekte in haar praktijk middels haar onderzoeksmethode dat naast de genezende invloed die van maretakbloesem essences uitgaat, bepaalde maretakbloesem essences een zeer beschermende en transformerende werking hebben.

Zij ontdekte tevens dat maretakbloesem essences voor het uitoefenen van hun werking in het bereik moeten worden gebracht van de mens zijn eigen energetische (etherische) veld en het niet nodig is deze in te nemen. Hiervoor zijn door haar ‘pads’ vervaardigd die links of rechts worden gedragen. Pads zijn ongeveer 3 bij 4 cm en bestaan uit 1 druppel van een maretakbloesem essence die in zijde is verwerkt. Deze zijde wordt omhuld door een papieren envelopje en vormt zo de pad.

Marjon Brinkgreve ontwikkelde pads die kunnen helpen tegen de verstorende impact van straling maar ook pads die kunnen worden ingezet tegen de verstorende invloed van mRNA-vaccins (Covid-19-vaccin).

Zij ontdekte dat de stromingen in de mens zijn energielichaam (etherisch lichaam) – de belangrijkste regisseur van onze gezondheid, vitaliteit en immuniteit – door deze invloeden ingrijpend worden verstoord, wat op termijn ernstige gevolgen kan hebben voor de algehele gezondheid.

“Maretakbloemsem essences 
beschermen en transformeren”

Bescherm-pads:
Bescherm-pads worden ingezet tegen de impact van hoog en laag frequente straling die uitgaat van verschillende apparaten.

Transformatie-pads:
Transformatie-pads worden ingezet in geval van een covid-19-vaccinatie* en werken preventief of achteraf herstellend. 

De Bescherm- en Transformatie-pads hebben verbazingwekkende positieve resultaten laten zien. Zij kunnen zonder consultatie worden ingezet. 

*Algemeen advies bij vaccinatie: Indien gekozen wordt voor vaccinatie dan bij voorkeur in de rechterbovenarm i.v.m. de stromingen in het energielichaam (etherisch lichaam).

Zie hieronder meer informatie over de verschillende pads en de werking daarvan. Mocht u interesse hebben en wilt u een pad bestellen dan kunt u contact opnemen. Zie hiervoor de contactpagina.

Marjon Brinkgreve

Oktober 2021

Bescherm-Pads

Bescherm-pad om te dragen:
Ter bescherming tegen alle invloeden van buiten, zoals stralingsinvloeden. Dragen aan rechterzijde: bv in broekzak (bij voorkeur in achterzak); kan ook in BH worden gedragen.

Bescherm-pad i.v.m. stralingsimpact digitale apparatuur zoals gsm, slimme meter, laptop, computer, magnetron, zendmasten:
In het hoesje van gsm leggen (tegen achterzijde telefoon). Bevestigen op slimme meter / bevestigen op achterzijde laptop zijde toetsenbord / bevestigen op computer blok / bevestigen op magnetron / op zendmast of in buurt van zendmast plaatsen (in dit geval zit de essence in een flesje) *

Bescherm-pads i.v.m. stralingsimpact modem:
Twee verschillende pads naast elkaar bevestigen op modem *

Bescherm-pad i.v.m. stralingsimpact elektrisch veld of magnetisch veld:
Bevestigen in de elektriciteitskast / inductiekookplaat *

*De hoekjes van de pad vastzetten, geen plakband over de pad heen.

Kosten bescherm-pad:
De kosten voor de aanschaf van een pad bedragen € 5,- .

Transformatie-Pads

Preventie-pad tegen invloed vaccinatie:
Beschermt tegen de omkering van energiestromen en vorming van spike-eiwit door vaccinatie. Dragen aan rechterzijde: bv in broekzak (bij voorkeur in achterzak); kan ook in BH worden gedragen. Drie uur voor de vaccinatie, tijdens de vaccinatie en drie uur na de vaccinatie dragen, daarna weggooien.

Herstel-pad na vaccinatie:
Herstelt de omkering van de energiestromen en de vorming van spike-eiwit na vaccinatie. Drie weken dragen aan linkerzijde: bv in broekzak (bij voorkeur in achterzak);  kan ook in BH gedragen worden. Tijdens de slaap: in bed leggen ter hoogte van enkel (uitgangspositie gestrekte rugligging) ongeveer in het midden van de plaats waar iemand slaapt. Na drie weken ’s avonds om 19:00 uur zomertijd / 18:00 uur wintertijd pad weggooien.

Herstel-bescherm-pad voor huis:
Herstelt de energetische (etherische) stroming in huis en beschermt tegen invloeden van buiten. Bevestigen in oosthoek van huis *

*De hoekjes van de pad vastzetten, geen plakband over de pad heen.

Kosten transfomatie-pad:
De kosten voor de aanschaf van een pad bedragen € 5,- .