Behandeling

Werkwijze

Verstoringen in de levensenergie zijn duidelijk voelbaar en meetbaar aan de spanning van het onderhuidse bindweefsel. Een tekort of een teveel aan levensenergie op bepaalde plaatsen in het levenslichaam geeft namelijk een verhoogde spanning van het onderhuidse bindweefsel. Uit deze verhoogde spanning van het onderhuidse bindweefsel is duidelijk te diagnosticeren welke verstoringen zich voordoen en welke behandeling moet worden ingezet om de levensenergie weer goed te laten stromen.

Het op bepaalde plaatsen niet goed stromen van de levensenergie wijst op het niet goed functioneren van de door deze levensenergie beïnvloede stoffelijke en geestelijke processen. Door het inzetten van de juiste behandeling waardoor de levensenergie weer goed gaat stromen, verdwijnt de verhoogde spanning van het onderhuidse bindweefsel. Dit is direct voelbaar.

De behandeling kan worden ingezet middels het dragen van maretakbloesem essences of plantaardige kleuren. De juiste essence of de juiste kleur laat de levensenergie weer goed stromen waardoor klachten en ontstane ziekteprocessen verdwijnen. De essences of de kleuren moeten gedurende een bepaalde periode gedragen worden om alle processen goed te ordenen en het levens- en zielelichaam weer in balans te brengen.

De behandeling kan worden ingezet middels het dragen van maretakbloesem essences of plantaardige kleuren

Behandeltijd

De behandeling duurt ongeveer een uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van het te behandelende ziektebeeld maar de ervaring leert dat de geneeswijze snel leidt tot herstel van gezondheid. Een vervolgbehandeling wordt meestal twee tot vier weken na de eerste behandeling gepland om het herstel van alle processen op de juiste wijze te kunnen laten plaatsvinden.

Tarieven

Het behandelingstarief is per 1 januari 2022 verhoogd naar €75,-. Dit tarief is onafhankelijk van de duur van de behandeling.